18.9.2022

FOTO: Na premor z zmago proti Gorici

Članska zasedba NK Bravo je v 10. krogu Prve lige Telemach ugnala nogometaše Gorice. Za zmaga je že v prvem polčasu dvakrat zadel kapetan Martin Kramarič.

Prva liga Telemach, 10. krog:
NK BRAVO - ND GORICA 2:0 (2:0)
Kramarič 21., 37. 

Končan je niz treh tekem v enem tednu. Ekipa Brava je slavila proti Gorici in proti Svobodi v pokalu, proti Mariboru pa izgubila z 0:1: "Predstava proti Mariboru je bila v primerjavi s tekmo z Gorico odlično. Ustvarili smo si ogromno priložnosti, nasprotniku dovolili zares malo, kar pa je bilo zanje vendarle dovolj. Če se vrnem na Gorico - preživeli smo njihovi dve čisti priložnosti. Takrat smo imeli tudi nekaj sreče. A ko potegnemo črto, smo zasluženo osvojili vse tri točke," je po tekmi povedal glavni trener Dejan Grabić.

V prvi ligi Telemach sledi premor tekmovanja zaradi reprezentančnih akcij. V naslednjih dneh bodo v kadru Brava manjkali David Flakus Bosilj (SLO U21), Ivan Šaranić (HRV U20), Gal Puconja, Beno Selan in Kristjan Trdin (vsi SLO U19). "Sledi dober počitek. Fantje so bili v zadnjih tednih bolj psihološko obremenjeni kot fizično. Treba bo zbistriti glave, se podružiti z družinami in se na kratko tudi poveseliti. Do naslednje tekme bomo v klasičnem ritmu tempirali formo. Po vsej verjetnosti bomo odigrlai tudi prijateljsko tekmo. Časa je dovolj, ampak ga je potrebno dobro izkoristiti. Najprej za pripravo na Koper nato pa tudi za nadaljevanje prvenstva, saj bo zaključek jesenskega dela sezone peklenski," še dodaja Grabić.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI