2.7.2023

FOTO: Na prvem testu poraz z Rijeko

NK Bravo je odigral prvi izmed petih pripravljalnih obračunov. HNK Rijeka, ki zaključuje svoj pripravljalni ciklus, je bila v Kranjski Gori boljša s 3:0.

Prvi gol je padel po napaki na sredini igrišča, v drugem polčasu pa so Hrvati izkoristili še dve enajstmetrovki.

"V prvem polčasu smo lahko zadovoljni z dokaj visokim nivojem organizacije v igri. Favoriziranemu nasprotniku zaradi ustrezne kompaktnosti nismo dovolili preveč in ustvarili poleg priložnosti še nekaj obetavnih situacij. Glede na to, da je bila to naša prva in njihova četrta pripravljalna tekma, ga lahko ocenimo kot zadovoljivega. V drugem polčasu smo izgubili kompaktnost ter z napakami v napadu nasprotniku prenaivno dovoljevali, da je prihajal v priložnosti. Najpomembnejše je, da smo dobili določene informacije in tekmo preživeli brez poškodb." je tekmo v Kranjski Gori povzel Aleš Arnol. 

"Naša želja ostaja, da imamo čim kakovostnejše nasprotnike, kajti le tako pridobimo želene informacije. Ekipa bo prenovljena, zato je pripravljalno obdobje namenjeno spoznavanju ekipe, odpravljanju napak. Nikakor si ne želimo lažno dvigovati samozavesti, temveč se učiti skozi proces in se pripraviti za prvenstvo. Verjamem, da smo dovolj zreli, da bomo pridobljene informacije znali sprejeti in izkoristiti," še dodaja glavni trener, ki se po prosti nedelji na delo s fanti vrača v ponedeljek. 

Prijateljske tekme NK Bravo:

# TEKMA Datum Kraj
1. NK BRAVO - HNK RIJEKA 0:3 1. julij Kranjska Gora
2. NK BRAVO - MTK 7. julij Kranjska Gora
3. NK BRAVO - MORNAR 11. julij Ljubljana
4. NK BRAVO - BUDAFOKI 15. julij Kranjska Gora
5. NK BRAVO - LAZIO 26. julij Auronzo (Ita)MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI