12.11.2022

FOTO: Pred premorom remi proti Radomljam

Tekma 17. kroga Prve lige Telemach je ponudila razburljiv razplet v Šiški. Luka Štor je v prvem polčasu povedel domače v vodstvo, v drugem pa so gostje izenačili. V sodnikovem dodatku je Almin Kurtović stresel še okvir gola.


Prva liga Telemach, 17. krog:
NK Bravo - NK Radomlje 1:1 (1:0)
Štor 24.; Šošić 61.

"Igralci so bili zelo razočarani, ker tekme niso dobili. Ampak takoj po zadnjem žvižgu smo jim povedali, kako je treba današnji obračun razumeti. Niti približno ne smemo biti razočarani. V prvem polčasu smo bili enostavni, dovolj nevarni za gol in uspelo nam je tudi zadeti. V drugem polčasu sprva nismo imeli kontrole oziroma je bil nasprotnik v prvih 10, 15 minutah boljši. Kazalo je že, da bomo izgubili niti naše igre. Nismo bili več intenzivni, izgubili smo razdalje med igralci, ... ampak uspeli smo se vrniti in si znova ustvarili dovolj situacij za zadetek. S tem, kar smo si ustvarili, moramo biti zdovoljni. To, da nismo zabili, je druga stvar. Enkrat zabiješ, drugič ne. Vse to smo takoj po tekmi, še na zelenici, povedali tudi fantom in jih pohvalili za odlično tekmo," je povedal Dejan Grabić.

"Osvojili smo zelo pomembno točko. Radomlje ostajajo na isti razdalji, kar pomeni, da lahko v nadaljevanju prvenstva še bolj intenzivno napadamo mesta pred nami. V naslednjih dneh se bomo spočili nato pa nadaljujemo s treningi. Odigrali bomo tudi dve prijateljski tekmi in ponudili priložnost tistim, ki v zadnjem času morda niso toliko igrali. Ekipa je zelo konkurenčna in veliko jih trka na vrata prve enajsterice, kar je zelo dobrodošlo," še dodaja trener NK Bravo.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI