12.5.2022

GRABIĆ: Na fante smo izredno ponosni (FOTO)

Zgodovinski finale slovenskega pokala za NK Bravo se je končal z drugim mestom. 

"Čestitke Koopru za osvojeni naslov pokalnih prvakov. Kljub porazu smo na naše fante zelo ponosni. To kar smo danes pokazali je naš maksimum in nimamo si kaj očitati. Naš načrt za tekmo je v prvem polčasu pil vodo. Bili smo dovolj kompaktni in Kopru smo dovolili zelo malo. Imeli so nekaj priložnosti okoli kazenskega prostora, a tudi to smo dobro nadzorovali. Imeli smo tudi svojo ključno priložnost za vodstvo, ki bi nam omogočilo drugačni taktični nastavek v drugem polčasu. V nadaljevanju tekme znova nimam kaj konceptualnega zameriti fantom, kajti gole smo dobivali takrat, ko smo bili celo bolj gosti okoli žoge. Nasprotnik je pač v danem trenutku uspel narediti potezo več in nas kaznoval. Po znižanju na 1:2 smo imeli še zadnji žarek upanja, ampak na koncu moramo priznati, da je bil Koper enostavno premočen," je povedal Dejan Grabič pozno zvečer na pokalni dan.

Do onca prvenstva ekipo Brava čakata še gostovanje v Sežani in domača tekma proti Kopru: "Najprej sledi počitek, nato pa bomo prvenstvo poskusili zaključiti na najboljši možni način. Ozirali se bomo zgolj nase," še dodaja strateg Brava.

"Trenutno v garderobi vlada razočaranje, ampak dvignili bomo glave in nadaljevali našo pot. Gremo naprej," je bil na novinarski konferenci kratek Martin Kramarič.

Ekipa NK Bravo je imela v Celju izjemno podporo na tribunah in zato bi se radi zahvalili tudi vsem navijačem, ki so podprli ekipo. Hvala vsem, ki ste podrili fante in pričarali nepozabno noč v Celju.MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI