1.2.2024

Generalka proti Slovanu iz Bratislave

Ekipa Bravo Kostel se je odzvala povabilu slovaškega državnega prvaka in bo v soboto odigrala še dodatno tekmo pred začetkom nadaljevanja Prve lige Telemach.

Podobno kot v poletnih mesecih, ko se je četa Aleša Arnola odpravila v italijanske Dolomite na tekmo z Laziem, je na vrata kluba tudi tokrat prispelo povabilo močnega evropskega kluba. Slovan iz Bratislave si je za svojo generalko pred nadaljevanjem prvenstva začelel igranja z našimi fanti.

"Vsakič ko dobimo priložnost za igranje proti klubu, ki igra na višjem nivoju, to želimo  izkoristiti. Kljub temu, da smo maksimalno tekmovalni in ambiciozni, se zavedamo tudi naše razvojne vloge. To so tekme, ki dajejo ogromno povratnih informacij ekipi, trenerjem in tudi vsakemu igralcu posebej. Tekma prihaja v optimalnem trenutku in bo tudi za nas predstavljala generalko pred nadaljevanjem prvenstva. Ekipa Slovana nas bo zagotovo maksimalno izzvala, ampak ravno to je tisto, kar iščemo. Ne želimo se skrivati, sanjati in biti v coni udobja, temveč vedno znova iskati nove izzive. Vsi skupaj se sobotnega že zelo veselimo," pred potjo v Bratislavo pravi glavni trener Bravo Kostel.
 
Slovan Bratislava je aktualni slovaški državni prvak ob tem pa ima v vitrini skupno 13 lovorik državnega prvesntva in 10 lovorik pokalnega tekmovanja. V letošnji sezoni so Slovaki že igrali proti ljubljanskemu nogometnemu klubu. V oviru konferenčne lige so gostovali pri NK Olimpija. Slovan se je iz skupine prebil v izločilne boje, kjer ga sredi februarja čakata dve tekmi proti avstrijskemu Sturmu. V državnem prvenstvu Slovan trenutno vodi 7 točk pred Žilino.Tekma v Bratislavi bo na sporedu v soboto ob 13:00. MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI