5.11.2021

Izjava trenerja in informacije pred tekmo z Mariborom

V soboto ob 13:30 bo na ŽAK-u na sporedu tekma 16. kroga Prve lige Telemach med ekipama NK Bravo in NK Maribor. Pred obračunom vam sporočamo vse potrebne informacije.

GRABIĆ: Potrebovali bomo vso kakovost in zbranost

Ekipi sta se v letošnji sezoni pomerili zgolj v Ljudskem vrtu, kjer je bilo na koncu 1:1. Za NK Bravo je zadel Gregor Bajde. Tudi tokrat bo najtrofejnejši slovenski nogometni klub v vlogi favorita, Dejan Grabić pa pred tekmo poudarja: "Pričakujemo močan in visok pritisk samozavestnega nasprotnika. Mi smo čez teden popravljali igro v napadu, predvsem ključne odločitve za zadnjo podajo. Želimo popraviti ritem igre v fazi napada. V fazi branjenja bomo potrebovali vso kakovost in zbranost, ki jo premoremo. Jutri spet pričakujemo popolno in fanatično predajanje klubu, ekipi, soigralcu."TEKMA Z GLEDALCI (trenutno)

Tekma se za zdaj lahko organizirana tudi s prisotnostjo gledalcev. Ob novih informacijah in morebitnih spremembah vas bomo obvestili na naših kanalih.

PCT in MASKE

Za vstop na prireditveni prostor sobotne tekme (vrtljiva vrata pri oranžni rampi) bo treba predložiti enega od pogojev PCT. Na prireditvenem prostoru bodo zaščitne maske obvezne. Tako na stadionu, kot tudi pred stadionom. Testiranje za obiskovalce s strani kluba ne bo organizirano.

VSTOPNICE

Vstopnice za tekmo si lahko zaogtovite na vseh poslovalnicah Petrola, na mojekarte.si in v BRAVO ŠTACUNI. Cena v predprodaji je 7,9 evra (za otroke starejše od 8 let 3,9 €).

VAVČERJI

Zamenjava vavčerjev Navijaške cone za vstopnice na tekmi Bravo vs. Maribor zaradi tehničnih težav izjemoma ne bo mogoča.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI