11.6.2021

LJUBLJANA OPEN 2021 je nazaj!

Po enoletnem premoru se v Ljubljano vrača mednarodni turnir Ljubljana Open 2021, največji nogometni dogodek za mlade nogometaše v Sloveniji, ki poteka v organizaciji našega kluba.

Tokrat se bo Ljubljana Open odvil na Športnem parku Ljubljana, selekcija Bravo U14 pa se bo pomerila s sovrstniki iz NK Olimpija, NK Maribor, NŠ Mura, Udinese Calcio (Italija), GNK Dinamo (Hrvaška), Sturm Graz (Avstrija) in NK Rijeka (Hrvaška). 

LJUBLJANA OPEN 2021
sobota 12. junij, od 10:00 do 20:00
Športni park Ljubljana
(Milčinskega 2, Ljubljana)

Tudi letos bo imel turnir močno dobrodelno noto. Skupaj s Panvito bomo namreč organizirali dobrodelni BBQ, zato vsekakor priporočamo, da se na ŽAK-u ustavite tudi za čas kosila.

Sredstva bomo zbirali tudi prek dobrodelnega srečelova in dražbe dresov mladih slovenskih reprezentantov, ki poteka do petka opolnoči na Facebook profilu NK Bravo (https://bit.ly/2ST4DRt).

Pozabili pa nismo niti na veliki dobrodelni srečelov. S pomočjo številnih staršev in naših neverjetnih partnerjev smo zbrali več kot 300 norih nagrad, med katerimi sta denimo tudi popolnoma nova kavna aparata Segafredo, brezžične slušalke Philips, zvočniki JBL, slušalke Puro, brezžični polnilniki, dresi naših nekdanjih in sedanjih članov, penilec mleka, presenečenja iz zavarovalnice Generali, Nomaga, Nove KBM, Big Bang, Sendvičarne, Bravo Štacune, Medexa, Dane, trgovine Meri, HC Centra, Slovenskih železnic, Telekoma Slovenije, … Kar lepo število nagrad pa smo zapakirali v športne vrečke Adidas, ki nam jih je zagotovila najboljša športna štacuna Sport Vision.

Na Ljubljana Open nas bo poleg Panvite razvajal tudi Segafredo, ki bo v posebnem kotičku pripravljal najboljšo kavo, celoten izkupiček iz prodaje kave pa bo – podobno kot iz prodaje BBQ dobrot Panvite – v celoti namenjen naši nogometni šoli.

Za Ljubljana Open 2021 smo si zadali dva cilja. Prvi je, da bomo za vseh 250 članov naše nogometne šole kupili nove tekmovalne drese. Verjamemo, da so pred nami lepši časi in nam ne bo potrebno nikoli več zaustaviti niti treningov niti tekmovanj. Drugi, a nič manj pomemben cilj, pa je, da bomo treninge, udeležbo na turnirjih in športno opremo lahko zagotovili tudi mladim nogometnim upom iz socialno ogroženih družin.

V skladu s trenutnimi vladnimi ukrepi, bomo na dogodku seveda spoštovali vse higienske ukrepe, saj je zdravje na prvem mestu. Odrasli morajo za vstop na tribune izpolnjevati t.i. PCT pogoje (potrdilo o prebolelosti, cepljenju, testiranju), medtem ko mladoletni v spremstvu staršev oziroma skrbnikov ne potrebujejo negativnega testa.

Z našim dolgoletnim partnerjem Medigros smo se dogovorili, da bo za vse obiskovalce med 9:30 in 12. uro pred Stadionom ŽAK brezplačno organiziral tudi hitre teste.

Cilji so ambiciozni, a verjamemo, da nam bo uspelo. Ker MI SMO BRAVO!NK BRAVO

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI