9.3.2023

Ljubljana Open 2023 se vrača!

Praznik nogometa se vrača v prestolnico. Mednarodni turnir Ljubljana Open 2023 bo tudi letos potekal na Športnem parku Ljubljana. 

V soboto 10. junija 2023 se bodo na zelenicah ŽAK-a pomerili fantje iz številnih slovenskih, italijanskih, avstrijskih in hrvaških nogometnih klubov. Kdo bo letos dvignil pokal? 

Podobno kot doslej, bo Ljubljana Open tudi v 2023 dobrodelno obarvan. Celoten izkupiček turnirja bo namreč namenjen financiranju Nogometne šole Bravo! Prvič boste lahko mlade nogometne upe podprli tudi z nakupom dobrodelnih vstopnic, ki so že na voljo na spletni strani NK Bravo, bencinskih servisih Petrol in spletnima portaloma Moje Karte in Petrol Ticket.

NAKUP DOBRODELNIH VSTOPNIC

Pod okriljem turnirja bo med drugim potekal veliki dobrodelni športni srečelov, na katerem se boste potegovali za (upamo) več kot 1000 norih nagrad. Lahko organiziramo največji športni srečelov doslej?

Za lačne bodo na žaru skrbeli fuzbal fotri, za protiutež pa bodo fuzbal mame pripravljale tudi nekoliko bolj zdrave shake.

Da ne boste prehitro omagali, bo pomagal skrbeti Segafredo, da ne boste žejni pa Bravo Bar.

Za popestritev nogometne sobote pa skupaj z našimi partnerji pripravljamo tudi obilico športno obarvanih izzivov in tekmovanj, VR kotiček, PS5 kotiček, ...

Lahko letos letvico dvignemo še višje in zberemo rekordni znesek za mlade nogometne upe?


NK BRAVO

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI