10.6.2020

MP #150: Odpiramo vrata pokroviteljem in partnerjem

V športu največ štejejo športni rezultati. Brez urejenega in stabilnega finančnega poslovanja si je nemogoče zamisliti športni kolektiv v 1. SNL.

V najmlajšem slovenskem prvoligaškem klubu smo z dobrim načrtnim delom vseh sodelavcev presegli vsa pričakovanja.

To, kar nam je v skupini Bravo v zadnjih letih uspelo doseči, je lahko vzor marsikateremu drugemu klubu. Smo klub, v katerem šteje zgolj delo in opravljene naloge. Kljub zavidljivim uspehom vsi ostajamo čvrsto na realnih tleh. Z nadaljevanjem sezone se ne obremenjujemo preveč, saj trdno verjamemo, da smo si sposobni zagotoviti obstanek v ligi, za kar lahko rečem, da za vsakega novinca predstavlja velik uspeh.

Trenutno se bolj ukvarjamo s posledicami koronavirusa, saj vemo, kaj vse lahko prinese prihodnost. Ker se zavedamo obdobja gospodarske recesije, smo v klubu vse sile usmerili v razvijanje marketinške dejavnosti. Lotili se je bomo tako, da bomo aktualnim in bodočim partnerjem ponudili čim več izvirnih aktivacij in kreativnih predlogov za možnost sodelovanja. Partnerji kluba bodo morali postati enako pomembni kot njihovi nogometaši, in sicer zato, ker menimo, da je zgolj klasičen donatorski ali sponzorski odnos potrebno nadgraditi.

K sodelovanju tako vabimo vse, ki razumejo in cenijo korekten poslovni in športni odnos. Začeli bomo iskati glavnega pokrovitelja in partnerje, ki bodo v nas prepoznali uspešno zgodbo, ki temelji na realnih ciljih in je skladna z našo filozofijo ter sedanjo in bodočo usmeritvijo.

Zavedamo se, da je pred nami obdobje, kateremu se bomo morali prilagoditi, po drugi strani pa lahko prihodnost ob dobrem delu in delni reorganizaciji pomeni tudi priložnost.

Iz pridobljenih dolgoletnih izkušenj se dobro zavedam, da bo nogomet v splošnem doživljal preobrazbo in da bo marsikaj drugače, kot je bilo. Niti najmanj se ne obremenjujem s športnimi rezultati, temveč s tem, kako v teh negotovih časih pridobiti nove somišljenike, ki jim bo, tako kot je to meni, izziv ustvariti skupno neobremenjeno zgodbo, na katero smo in bomo ponosni tudi v prihodnosti.

Skratka - v klubu iščemo dodatne ljudi, ki ne bodo najprej spraševali, kaj bodo imeli od tega, temveč take, ki iščejo priložnost in so pripravljeni dokazati, da izpolnijo zadane cilje.


Darko Klarič
častni predsednik NK Bravo 


TUKAJ najdete vse bloge iz rubirke MOJ POGLED.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI