24.5.2021

MP #166: Organska rast NK Bravo

Po končani sezoni 2020/2021 iskreno čestitam prav vsem, ki tako uspešno gradijo zgodbo Bravo.

Najmlajši slovenski prvoligaški klub tako nadaljuje svojo organsko rast, z jasno vizijo in strategijo, ki temelji na odličnih in transparentnih medsebojnih odnosih v sistemu, kjer so medsebojno natančno definirane naloge in pristojnosti. Vsi pa sledijo skupnemu prvenstvenemu cilju in skladno z možnostmi realnemu razvoju na vseh področjih delovanja.

Ni nobenega nepotrebnega filozofiranja, korektno se držimo vseh dogovorov in zelo previdno izbiramo sodelavce in simpatizerje. Ostajamo klub mladih in vseh, ki si želijo urejenosti in priložnosti. O pandemiji ne bom izgubljal nepotrebnih besed, saj se zavedamo, da se nepredvidljive stvari lahko vedno dogajajo. 

Naš prioritetno dolgoročno zastavljeni cilj, da moramo poslovati v skladu z možnostmi, vedno bolj uresničujemo, zato tudi ni razkoraka med željami in tekmovalnimi cilji. Hvaležen sem, da razumejo to tudi tisti, ki v klub prihajajo zato, ker spoštujejo našo filozofijo in trajnostno usmeritev.

Zelo smo tudi ponosni na tekmovalne uspehe članske ekipe, saj smo po prvi sezoni v 1. SNL, ko smo končali na 6. mestu, zdaj korak višje, na 5. mestu. Kako bo v sezoni 2021/2022 ne napovedujemo, storili pa bomo vse, da bomo spet naredili korak naprej.

Bolj kot tekmovalnih uspehov, si želim celotnega organizacijskega napredka, saj ima ta že zdaj zelo trdne temelje. Ponosni smo na dejstvo, da so tudi naši nogometaši zanimivi za druge sredine in smo veseli za vsakega, ki odide v še bolj urejene klube, ki si lahko privoščijo v primerjavi z nami precej večje proračune. Zaradi korana virusa letos pač nismo uspeli dostojno praznovati 15. obletnice od ustanovitve kluba, vem pa zagotovo, da vsi čutimo ponos glede na opravljeno delo, vse od ustanovitve novega kluba Bravo takrat v letu 2006. Hvala vsem, ki spremljate in gradite našo zgodbo in se vsako leto bolj ponosno pozdravljate z besedami: MI SMO BRAVO !


Darko Martin Klarič
častni predsednik NK Bravo 


TUKAJ najdete vse bloge iz rubirke MOJ POGLED.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI