3.12.2021

Mastercard in Nova KBM premagala še Koper!

Pripravil: Alen Hodžić

Kadeti in mladinci so v petih dneh osvojili 12 točk! Potem ko so varovanci Mateja Drobniča in Janeza Ferka v soboto premagali Celje, so bili v sredo boljši tudi od Kopra. Mastercard (U19) je slavil s 4:3, Nova KBM (U17) pa je vrstnike z obale premagala z 2:1. Selekcija U17 je na 5. mestu, U19 pa je trenutno 12. Naša mladost bo ta konec tedna gostovala v Novem mestu pri Krki. Kadetska tekma se bo začela ob 11:00 uri, mladinska pa dve uri kasneje (13:00).


1. SML, 13. krog:
Bravo Mastercard - Koper 4:3
Dario Sivonjić 6', Lovro Žle 13', Gregor Medle 31', Aljaž Dodig 49';

Bravo Mastercard (U19): Tim Štrasberger, Martin Hovnik, Gašper Vodeb, Rino Rahmanović, Jan Rovšek (od 58' Beno Selan), Gregor Medle, Lovro Žle, Dario Sivonjić, Gal Puconja (od 80' Semir Selimović), Jan Franc Kopatin, Aljaž Dodig (od 84' Kristijan Frlic). Trener: Matej Drobnič.

ZAPISNIK O TEKMI
LESTVICA
RAZPORED

Matej Drobnič, trener U19: »Veseli me, da smo v napadalnem smislu takoj nadaljevali, kjer smo končali sobotno tekmo – bili smo direktni, usmerjeni in maksimalno konkretni pri zaključkih, hitro smo izkoristili situacije, ki smo si jih priigrali ter zasluženo visoko povedli. V fazi branjenja pa smo bili, z izjemo ene gostujoče prekinitve, skozi celoten prvi polčas čvrsti, agresivni in dosledni. V drugem polčasu smo po izdatnem povišanju vodstva, za trenutek zaspali in nasprotniku omogočili prelahko vrnitev v tekmo. A karakter ekipe je v nadaljevanju znova prišel do izraza in kljub očitni sodniški napaki smo tudi z igralcem manj tekmo uspeli umiriti. Z nepopustljivostjo in sprejemanjem dobrih odločitev v ključnih trenutkih pa smo tekmo uspešno pripeljali do zadnjega sodnikovega žvižga. To je velika nagrada za vse vloženo v preteklih tednih in mesecih ter nova potrditev, da ekipno in individualno korakamo v pravo smer.«


1. SKL, 13. krog:
Bravo Nova KBM - Koper 2:1
Marcel Kobal 30', Jure Judež 68'

Bravo Nova KBM (U17): Urban Trobec, Oskar Kvaternik, Andraž Jančič, Jure Judež, Lan Hribar (od 77' Nejc Velepič), Urban Stražišar, Senad Porić, Marcel Kobal (od od 69' Edi Midžan), Vid Marinković, Tine Karo, Bor Zupančič (od 66' Denis Hamulić). Trener: Janez Ferk.

ZAPISNIK O TEKMI
LESTVICA
RAZPORED

Janez Ferk, trener U17: "Mislim, da smo odigrali najboljšo tekmo do sedaj. Bili smo dominantni vseh 80 minut, v vseh fazah smo imeli jasno idejo kaj želimo in kako lahko to dosežemo. Ko si uspešen na takšen način, je veselje še toliko bolj pristno. Že na zadnji tekmi s Celjem je bilo podobno, fantje pa so nasploh izjemni že vso sezono, čeprav jim ni bilo lahko v obdobju, ko so tekme nenadejano odpadale ena za drugo. Vesel sem, da so za takšen pristop dobili najlepšo možno potrditev. Se pa vsi skupaj zavedamo, da smo dan po tekmi ponovno na poti razvoja, bogatejši le za dodatno izkušnjo. To mora biti še naprej naše glavno vodilo."

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI