6.2.2024

Milan Tučić podpisal za NK Bravo

Nekdanji član NK Bravo se vrača v svoj nogometni dom. Milan Tučić je podpisal pogodbo do konca naslednje sezone z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono.

V najmlajših selekcijah NK Bravo se je spoznal z nogometom, se nato preselil v Velenje in odpravil v Belgijo. Po štirih letih se je s statusom posojenega nogometaša vrnil v Šiško in v nadaljevanju kariere odšel v deželo vzhajajočega sonca. Sedaj se je v Bravo vrnil kot polnopravni član in podpisal pogodbo do konca sezone 2024/25 z možnostjo podaljšanja za še dodatno sezono. Dobrodošel doma Milan Tučić.

"V Bravu sem preživel veliko lepih trenutkov in vedno užival v nogometu. Nikoli ni težko, ko se vračaš v domače okolje. Sistem dela poznam in čeprav je v garderobi nekaj novih obrazov, smo se s fanti zelo hitro in dobro ujeli. Verjamem, da bomo dobro energijo iz treningov in garderobe prenesli tudi na tekme," je ob vrnitvi povedal Milan Tučić.

"Za nekdanje igralce vrata NK Bravo nikoli niso zaprta. Milan Tučić se je že drugič vrnil domov, na mesto kjer se je prvič srečal z nogometom. Izredno smo veseli, da ga bomo lahko ponovno, spremljali v barvah našega kluba. Na svoji nogometni poti si je nabral ogromno izkušenj, ki so ga naredile še močnejšega. S klubom je opravil celotno pripravljalno obdobje, zabil dva gola in je popolnoma pripravljen na nove izzive, ki nas čakajo v naslednjih mesecih. Miki, dobrodošel nazaj," je vrnitev otroka Brava pozdravil športni direktor Dejan Močnik.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI