8.8.2022

Mladinci in kadeti začeli z zmago

Selekciji Bravo Mastercard in Bravo Nova KBM sta v sezono 2022/23 vstopili na najboljši možen način. Proti Gorici sta slavili obe ekipi.

1. SML, 1. krog
BRAVO MASTERCARD - ND GORICA 3:1 (2:0)
Porić 35., Pučnik 40., Žle 65.; Ivančič 85.

BRAVO MASTERCARD: Dermastija, Hovnik, Jarkovič, Žle, Puconja (Gaberšek Rotovnik 46.), Kobal (Dagarin 59.), Porić (Sonjak 81.), Selan, Pučnik (Ševo 63.), Marinković (Velepič 97.), Karo 

"Uspešen začetek sezone, kjer ob zmagi veseli predvsem dejstvo kakšna je bila naša vsebina na igrišču. Z veliko intenzivnosti in spoštovanjem ekipnih principov smo uspeli nadzorovati celotno tekmo, si poleg treh zadetkov ustvariti še precej zrelih situacij za dosego še vsaj kakšnega, hkrati pa nasprotniku dopustili izredno malo. Tekma, ki nam mora služiti kot dober temelj za gradnjo sezone, v kateri pa želimo biti še bolj dosledni ter stremeti k idealu skozi vseh 90 minut," je uvodno tekmo sezone pokomentiral glavni trener Bravo Mastercard Matej Drobnič.


Prvi gol v novi sezoni za Bravo Mastercard je dosegel Senad Porić (desno)

1. SKL, 1. krog
BRAVO NOVA KBM - ND GORICA 4:2 (1:0)
Grohar 37., Midžan 50., Čenčič 59., Šabanaj 80.; Veličkov 48. (11m), Rušt 62.

BRAVO NOVA KBM: Strmec, Kraševec (Čenčič 81.), Jusić, Čenčič, Judež, Šabanaj (Junčaj 83.), Močiler (Kavčič 89.), Hamulić (Lulić 83.), Grohar (Selan 87.), Midžan, Bajc

"Lepa zmaga za uvod v sezono. Nakazali smo smer v katero želimo, je pa še ogromno rezerv. Razmišljali smo ekipno, da smo lahko bili uspešni tudi individualno in bili zato nagrajeni. Če bomo s tem nadaljevali, je pred nami lepo tekmovalno obdobje. Zadovoljen sem predvsem z miselnostjo nekaterih fantov, ki so naredili na tej tekmi zares velik korak naprej. Šli so čez sebe in bili boljši. To je zagotovo edina pot. Da nenehno stopamo iz cone udobja in tako izzovemo več in več pri vsakem posamezniku. Napredek po enem mesecu je viden, jutri pa nadaljujemo s trdim delom," pa je krstno tekmo kadetov v novi sezoni pospremil Janez Ferk, glavni trener Bravo Nova KBM. 


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI