16.9.2022

NK Bravo gosti trenerje iz vse Slovenije

Zadnji trije septembrski ponedeljki so na Športnem parku Šiška rezervirani za deljenje informacij in izkušenj med slovenskimi nogometnimi trenerji in trenerkami. Strokovni štab članske ekipe NK Bravo s pomočjo trenerjev iz Nogometne šole Bravo vodi trenersko izobraževanje pod okriljem Nogometne zveze Slovenije.  

"Predstavljati lastno strokovno videnje in naše klubsko razmišljanje trenerjem z najvišjo izobrazbo v slovenskem prostoru ni najprijetnejša naloga. A vseeno smo se za ta projekt odločili z razlogom. Nogomet v Sloveniji ne sloni na temelju bogate tradicije, visokih finančnih vložkov, infrastrukturi in nenazadnje širini baze igralcev. Prav zaradi tega smo mnenja, da mora biti vložek v strokovno znanje na najvišjem nivoju, saj gre za enega izmed redkih adutov slovenskega nogometa. Verjamemo, da je prenos informaciji med nami kolegi trenerji pomemben za naš skupni razvoj in posledično višjo konkurenčnost v evropskem prostoru," je po uspešnem ponedeljkovem izobraževanju povedal Aleš Arnol, pomočnik glavnega trenerja članske ekipe in vodja mladinskega programa NK Bravo.

"Skozi trening smo skušali prikazati, na kakšen način poskušamo razvijati osnovne principe v fazi napada. Predstavili smo metodiko treninga, ki jo izvajamo s člansko ekipo in izpostavili naše ključne ugotovitve in problematiko," potem ko je bil prvi seminar namenjen trenerjem članske ekipe, bosta naslednja dva ponedeljka v znamenju mlajših selekcij.

"Zahvala vsem trenerjem in igralcem mladinske ter kadetske ekipe za vložen trud in opravljeno delo," še dodaja Arnol.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI