29.12.2023

Na pripravah pet pripravljalnih tekem

Članska zasedba NK Bravo bo zbrana hitro po novem letu. Uvodni del priprav se bo začel 3. januarja, fante do začetka prvenstva čaka pet pripravljalnih tekem, priprave pa bodo potekale v Ljubljani in v Čatežu.

"Z aktivnostmi pričnemo že 3.1.2024 saj v uvodnih dneh poskrbimo za kondicijske vsebine in igralce postopno pripravljamo na obremenitve, ki sledijo. Po kondicijskem uvodu sledi 5-tedensko pripravljalno obdobje. O preteklem jesenskem delu ne razmišljamo več. Vse to je odraz preteklega stanja od katerega se ne bo živelo spomladi. Že skozi pripravljalno obdobje želimo biti pred kar se da visokim izzivom, tako v trenažnem procesu kot skozi prijateljska srečanja. Zanimajo nas zgolj prave povratne informacije, ki nam omogočajo ustrezen napredek skozi priprave na spomladanski del prvenstva," proti pripravljalnemu obdobju pogleduje glavni trener Aleš Arnol.

Prvenstvo se bo nadaljevalo 10. februarja s tekmo v Domžalah. Do takrat bo članska zasedba odigrala še obračune z Rijeko (17.1.), Austrio Klagenfurt (20.1.), SV Riedom (26.1.), FC Rukh Lvivu (30.1.) in Hartbergom (31.1.).

Priprave bodo za NK Bravo potekale v Ljubljani, dvakrat pa se bodo igralci in strokovni štab podali tudi v Čatež (23.-26.1. in 30.1.-2.2.).

MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI