17.12.2022

Nameni dohodnino NK Bravo in pomagaj ustvariti nove uspešne zgodbe

V NK Bravo že vse od ustanovitve stremimo k razvoju mladih, med katerimi številni prihajajo tudi iz socialno ogroženih družin. Od leta 2006 smo finančno podprli več sto mladih, ki drugače ne bi mogli stopiti na športno pot. V zadnjih letih pa je teh primerov še toliko več kot v preteklosti, saj so se številne družine znašle v socialni stiski.

Pri podpori mladim so nam v veliko dodatno pomoč tudi sredstva, ki jih vsako leto prejmemo iz naslova dohodnine. Vsi davčni zavezanci lahko namreč 1% odmerjene dohodnine namenijo tudi NK Bravo, saj smo si že pred leti zagotovili status dejavnosti v javnem interesu.

V Sloveniji je v letu 2021 11.560 državljanov in državljank del dohodnine namenilo enemu izmed 122 nogometnih klubov v državi. S tem je slovenski nogomet dobil več kot 324.000 evrov za razvoj te prečudovite igre, samo v NK Bravo pa smo prejeli rekordnih 6267 evrov, del dohodnine pa nam je namenilo 180 posameznic in posameznikov. 

Podobno kot v športu stremimo k napredku in razvoju, smo prepričani, da lahko tudi na tem področju posežemo še višje in treninge omogočimo še večjemu številu mladih. Seveda bomo cilj še lažje dosegli s skupaj. 

Vljudno vabljeni, da izpolnite obrazec za namenitev dela dohodnine. Izpolnjen obrazec lahko pošljete pristojnemu finančnemu uradu (za Ljubljano; Finančni urad Ljubljana, Davčna cesta 1, 1000 Ljubljana) ali zahtevek oddate prek sistema eDavki. Izpolnjen obrazec lahko predate tudi kateremu od trenerjev Nogometne šole Bravo ali dostavite v klubske prostore oziroma Bravo Bar in bomo za pošiljanje poskrbeli v NK Bravo.

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

 

NK BRAVO

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI