14.12.2023

Nameni dohodnino NK Bravo in pomagaj ustvariti nove uspešne zgodbe

V NK Bravo že vse od ustanovitve stremimo k razvoju mladih, med katerimi številni prihajajo tudi iz socialno ogroženih družin. Od leta 2006 smo finančno podprli več sto mladih, ki drugače ne bi mogli stopiti na športno pot.

Pri podpori mladim so nam v veliko dodatno pomoč tudi sredstva, ki jih vsako leto prejmemo iz naslova dohodnine. Vsi davčni zavezanci lahko namreč 1% odmerjene dohodnine namenijo tudi NK Bravo, saj smo si že pred leti zagotovili status dejavnosti v javnem interesu.

Podobno kot na športnem področju stremimo k napredku in razvoju, smo prepričani, da lahko tudi na tem področju posežemo še višje in treninge omogočimo še večjemu številu mladih. Seveda bomo cilj še lažje dosegli s skupaj z vami.

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE 

Vljudno vabljeni, da izpolnite obrazec za namenitev dela dohodnine. Izpolnjen obrazec lahko pošljete pristojnemu finančnemu uradu (za Ljubljano; Finančni urad Ljubljana, Davčna cesta 1, 1000 Ljubljana) ali zahtevek oddate prek sistema eDavki. Izpolnjen obrazec lahko predate tudi kateremu od trenerjev Nogometne šole Bravo ali dostavite v klubske prostore oziroma Bravo Bar in bomo za pošiljanje poskrbeli v NK Bravo.

Pomagate lahko tudi preko SMS-a

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo BRAVO5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za delovanje kluba in zagotavljanja boljših pogojev dela z mladimi.

Več o akciji SMS Donacija- za NK BRAVO lahko preberete TUKAJ.NK BRAVO
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI