23.9.2022

Nov trener Bravo Generali - Nik Salaj

Po odhodu Jurija Hostnika bo delo z generacijo starejših dečkov prevzel Nik Salaj. Nov trener ekipe Bravo Generali od tem še naprej ostaja tudi del strokovnega štaba članske NK Bravo.

Nik je diplomant Fakultete za šport in v NK Braov deluje že vrsto let. Njegova pot v klubu se je začela med igralci. Za Bravo je v različnih mlajših selekcijah nastopal 10 sezon (od 2008/9 do 2018/19). Ekipi je pomagal tudi pri preboju iz tretje v 2. Slovensko nogometno ligo v kateri je zabil tudi 2 gola.

Po končani aktivni karieri nogometaša se je Nik hitro prilagodil tudi na trenersko delo. Začel je kot glavni trener v mlajših selekcijah, bil tudi pomočnik pri kadetih, ob uvrstitvi članske ekipe v prvo ligo pa je postal še pomočnik trenerja Dejana Grabića in del strokovnega štaba članov Salaj ostaja tudi v bodoče.

"Del našega poslanstva je vsekakor tudi razvoj lastnega trenerskega kadra. Odločitev je bila sicer premišljena, a nikakor težka. Po mojem mnenju Nik s svojo izobrazbo in izkušnjami sodi med najperspektivnejše mlade trenerje v Sloveniji. Poleg poznavanja generacij, ki bodo v tej in v naslednjih sezonah tekmovale v kategoriji U15, je bila ključna njegova usposobljenost in pripravljenost na izziv," je o prevzemu selekcij znotraj kluba povedal vodja mladinskega programa Aleš Arnol. 


MH


SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI