4.10.2023

Po 11-metrovkah v naslednji krog Radomlje

Tekma v okviru 1. kroga Pokala Union med NK Bravo in NK Radomlje se je po 90-ih minutah končala brez golov. O napredovanju so odločale 11-metrovke.

POKAL UNION, 1. krog:
NK BRAVO - NK RADOMLJE 2:4* (0:0,0:0)
*po 11-metrovkah

NK Bravo: Lubej Fink, Gurlica, Štravs, Ivanšek, Janjić, Trdin, Maher, Kerin, Štor, Stanković, Puconja
Klop: Hribar, Orbanić, Kavčič, Španring, Žgomba, Selan, Pečar

"Odigrali smo solidno tekmo. Bili smo boljši v polju in si ustvarili nevarnejše priložnosti. V zaključku tekme smo bili izredno blizu vodstva, a se je tekma vendarle zavlekla k 11-metrovkam, kjer pa smo bili preprosto slabši. Smo tekmovalci, ne maramo porazov in izpadov iz tekmovanj, a tokrat moramo čestitati nasprotniku. Zdaj se osredotočamo znova na prvenstvo, kjer odhajamo v Celje, k eni najboljših ekip v ligi. To bo že peta tekma v 14-ih dneh. Kmalu sledi tudi reprezentnačni premor v katerem bomo lahko skozi proces dela in treningov postavili temelje za nadaljevanje jesenskega dela prvenstva," je po tekmi povedal glavni trener Aleš Arnol.  

Drugič zaporedoma sta se Bravo in Radomlje udarila v zelo zgodnji fazi Pokala Union. Lani je bila medsebojna tekma na sporedu v 2. krogu, obračun v Radomljah pa so z 2:0 dobili igralci NK Bravo (Flakus Bosilj, Kramarič).

Letos sta se ekipi pomerili v 6. krogu Prve lige Telemach. V Domžalah sta Gašper Trdin in Matej Poplatnik poskrbela za hitro vodstvo z 2:0, končni rezultat pa je bil 2:1 za Bravo.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI