12.3.2023

Po vodstvu poraz proti Radomljam

V 26. krogu Prve lige Telemach je ekipa NK Bravo izgubila v Domžalah proti Radomljam. Po avtogolu Gnjatića je Bravo sicer povedel, a so domači v nadaljevanju uspeli priti do preobrata.

Prva liga Telemach, 26. krog:
NK Radomlje - NK Bravo 3:1 (1:1)
Čuić F. 45., Sokler 78., Korun 83.; Gnjatić 26. (ag)

"Taktično smo odigrali odličen prvi polčas. Zadušiti smo uspeli praktično vse, kar je nasprotnik iskal, in večinoma v protinapadih prihajali do priložnosti. Imeli smo več kot dovolj situacij, da se rezultatsko oddaljimo že v prvem delu. Prelahko prejet predvsem prvi zadetek se ne sme ponoviti. Glede na zgoščen ritem tekem, je razumljivo, da smo energetsko padli, a kljub temu preslabo delovali v fazi branjenja, kjer smo po nepotrebnem zapravljali energijo."

"Nova priložnost za točke prihaja že v sredo, ko bomo znova pripravljeni na boj. Zavedamo se, da smo v ostri bitki za obstanek, ključno je, da ohranimo hladne glave in še dodatno prilagodimo načrt s ciljem osvajanja točk. Osvojili smo točki proti Muri in Sežani, na naslednjih dveh domačih tekmah pa prav tako ciljamo na čim večji točkovni izplen. Imamo še deset tekem na katerih želimo priti do ključnega cilja letošnje sezone - do obstanka v eliti," je po tekmi povedal glavni trener Aleš Arnol.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI