15.11.2023

Spoznajte Klavdijo Smolič!

Pred tedni smo vam na naši spletni strani obljubili predstavitev nove vodje projekta Sveta staršev, ki bo pod njenim vodstvom dobil novo podobo.  

Kdo je Klavdija Smolič?

Tukaj bom uporabila besede svoje prijateljice, ki pravi, da sem ena energična Dolenjka, ki vse, kar počne, dela z veseljem ali pa se zadeve sploh ne loti, obožuje čokolado in krompir, dobro družbo, svoje baterije pa polni v Dalmaciji.

Delo z ljudmi vam ni tuje. Kako boste pretekle izkušnje prenesli na novo področje?

Na splošno sem mnenja, da je v življenju pomembno, da znaš komunicirati, se pogovarjati, še bolj pomembno pa je, da znaš poslušati in potem ustrezno reagirati. Prav gotovo je to moja prednost in veselim se novega projekta, novih obrazov, še najbolj pa novih zmag.

NK Bravo se v nogometnem okolju predstavlja s svojo unikatno zgodbo. Kaj je vas pritegnilo v sam projekt sodelovanja?

Projekt je res edinstven v našem prostoru. Zagotovo je pri meni pretehtalo, da Bravo že od nekdaj spoštuje pravila, ves čas so med prvimi kar se tiče fair playa, tekmovalnost se ohranja v razumnih mejah, predvsem pa se neguje vrednote kot so kolegialnost, pomoč drug drugemu, enakost in timski duh.Kakšne so vaše želje, načrti, pričakovanja ob vodenju projekta Svet staršev NK Bravo?

V projekt Sveta staršev se podajam polna pričakovanj in glede na prve pogovore s predstavniki posameznih selekcij in filozofijo ter unikatno zgodbo Brava, se imam res česa veseliti. Želim si, da s starši stopimo skupaj in zaženemo kolesje ter vsem mladim nogometne šole Bravo omogočimo še boljše pogoje za treninge in razvoj teh mladih dušic, ki bodo konec koncev krojile tudi našo prihodnost. Svet staršev je v preteklosti že uspešno deloval, tako da ne dvomim, da volje ne manjka, vsekakor pa bomo skupaj postavili nov sistem, ki bo primeren času, v katerem trenutno živimo. Vsi, ki imajo interes, da bi Bravo zgodbo še izboljšali pa iskreno dobrodošli.

Kakšni bodo prvi koraki? Kdaj lahko starši pričakujejo konkretne stvari?

Prvi korak bo, da se še v letošnjem letu organizira skupen sestanek s predstavniki staršev in se naredi plan dela oz. določi skupne cilje. Potem bomo morali vsi zavihati rokave in ne dvomim, da bomo kmalu videli konkretne rezultate. Gre za skupinsko delo, tako kot je to v nogometu- posameznik ne more veliko premakniti, če nima ob sebi tudi drugih zagnanih igralcev.

Kako pa starši lahko stopijo v stik z vami?

Dosegljiva bom preko e-maila in telefona. V prihodnje si namreč želim, da se okrepijo vezi med našim izredno usposobljenim kadrom, vodstvom in starši, ki čutijo in dihajo našo zgodbo Bravo ter bodo z idejami in akcijami še dodatno pripomogli k izboljšanju pogojev v NK Bravo. 


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI