29.1.2024

Štor in Janjić odhajata na tuje

Luka Štor in Nikola Janjić bosta karieri nadaljevala na tujem. Štor odhaja v Izrael, Janjić na Slovaško.

25-letni Štor je NK Bravo okrepil poleti 2022. Na 43 tekmah Prve lige Telemach je zabil 9 golov in prispeval 3 podaje. Svoje zadnje minute v dresu NK Bravo je odigral na tekmi proti Rogaški, ko je prispeval zadetek za izenačenje ob kasnejšem preobratu.

"Luki se je ponudila možnost igranja v tujini in ker je bil pred iztekom pogodbe, smo mu to tudi omogočili. Na tem mestu bi se mu rad zahvalil za njegov doprinos k uspehom kluba in mu zaželel čim več uspeha v novem okolju," je ob odhodu Luke Štora povedal športni direktor Dejan Močnik.


Nikola Janjić se je družini Bravo kot posojeni igralec hrvaškega Osijeka pridružil na pripravah lanskega poletja. Za ekipo Aleša Arnola je zbral 15 prvoligaških nastopov ter v 649 minutah prispeval eno podajo. "Skupaj z Osijekom smo prepoznali, da je za njegov nadaljnji razvoj najboljša rešitev odhod v drugo slovaško ligo. Nikola je še naprej izjemno mlad in verjamem, da mu bo uspelo narediti naslednji korak naprej v članskem nogometu. Zahvaljujemo se mu za doprinos klubu in mu ob naslednjih izzivih želimo le najboljše," je povedal Močnik še o Janjiću.MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI