2.1.2024

Štravs ostaja v Ljubljani

Lan Štravs je podaljšal sodelovanje z NK Bravo do konca sezone 23/24 z možnostjo podaljšanja za še dodatno sezono.

"Najprej bi se rad zahvalil klubu in trenerju za izkazano zaupanje. Kljub daljši odsotnosti iz nogometnih zelenic so verjeli vame in mi dali priložnost, ki sem jo odprtih rok sprejel, hkrati pa jo dodobra izkoristil. V klubu se dobro počutim, zato sem se z veseljem odločil za podaljšanje sodelovanja. S soigralci in štabom smo dobra ekipa, kar dokazujejo tudi rezultati. Verjamem, da bomo tako nadaljevali tudi v 2024. Klubu bi se rad zahvalil za podaljšanje pogodbe, saj mi to daje še dodatno motivacijo za napredek in čim boljše predstave na igrišču," je povedal Lan Štravs.

V letošnji sezoni je Lan nastopil na 13 tekmah, 11-krat je tekmo tudi začel. Podpisal se je tudi pod zmagoviti zadetek na tekmi proti Domžalam.

"Lan je k nam je prišel po težji poškodbi, vendar smo vedeli kaj je sposoben na igrišču. Trdo in marljivo delo na treningih je prenesel na tekme in zgolj potrdil, da gre za izjemnega igralca. Je vsestranski in lahko pomaga tako na sredini igrišča, kot tudi v obrambi. Veseli smo, da smo uspeli najti skupno besedo in da Lan ostaja v Ljubljani," je bil zadovoljen Dejan Močnik, športni direktor NK Bravo.MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI