15.5.2022

U15: Najboljši na zahodu Slovenije v boj za naslov Državnega prvaka!Za selekcijo Bravo Generali (U15) je bil v 21. krogu Državnega prvenstva na sporedu ljubljanski derbi z Olimpijo, v Športnem parku Jama smo videli dvoboj 2. in 1. uvrščenega na zahodu. Varovanci Jurija Hostnika so po začetnem zaostanku (7. min.) zrežirali popoln preobrat in z zadetki Žana Celarca (25. min.), Jaše Kraševca (31. min.) in Naja Lulića (54. min.) slavili prestižno zmago s 3:1 proti Olimpiji, ki jim je krog pred koncem rednega dela sezone že prinesla prvo mesto na zahodnem delu in dvoboj z Mariborom za naslov Državnega prvaka. Še pred zaključkom sezone pa bo Bravo Generali v zadnjem krogu rednega dela sezone igral s Koprom, tekma bo na sporedu naslenji konec tedna.

"Za nami je rezultatsko odlična sezona, ki smo jo uspeli kronati z osvojitvijo naslova prvaka lige NZS U15 zahod, kar je za fante lepa nagrada in potrditev dobrega dela vseh trenerjev Nogometnega kluba Bravo, ki so ekipo trenirali od selekcije Cici Bravo naprej (Franci Sivko, Aleš Svetlin, Žan Babnik, Boštjan Oblak, Rok Cizelj, Marko Roškar, Teo Masten, Matej Drobnič, Kristian Rozman, Blaž Škof)," je po zmagi proti Olimpiji dejal trener Bravo Generali Jurij Hostnik.

"Osvojena lovorika bo zagotovo igralcem in trenerjem še dolgo ostala v lepem spominu, a mislim, da je še pomembnejše vse znanje, ki so ga na svoji nogometni poti usvojili naši nogometaši ter vse prijateljske vezi, ki so jih na tej poti stkali. Oboje jim bo ostalo za vselej in bo predstavljalo kakovostno podlago za nadaljnji razvoj tako na nogometnem področju kot tudi v življenju nasploh. Za vse pridobljeno znanje, za vse izkušnje in za vse lepe spomine gre vsekakor velika zahvala vsem trenerjem (tudi iz drugih klubov), staršem ter tudi vodstvu kluba, ki ste mladim nogometašem ves čas stali ob strani in jim omogočali najboljše pogoje za delo."

"Na koncu bi se želel zahvaliti še celotnemu strokovnemu timu selekcije U15, ki je imel v tej sezoni odločilno vlogo pri vodenju in učenju igralcev. Hvala trenerju Domnu Likarju, s katerim sva se po moji oceni zelo dobro dopolnjevala. Hvala trenerju vratarjev Marku Luliku, ki je delo z vratarji dvignil na najvišjo možno raven. Hvala trenerju Andražu Kirmu, ki se je osredotočal na individualne pomanjkljivosti naših nogometašev ter najlepša hvala Špeli Poglajen, ki je odlično skrbela za zdravje in okrevanje po poškodbah. Hvala tudi vsem ostalim sodelavcem v klubu za vso podporo, pomoč in nasvete. Mislim, da sem se tudi sam v tem letu od vas veliko naučil," je še sklenil trener selekcije. 


Pripravil: Alen Hodžić
FOTO: Rok Cizelj1. Liga U15, 21. krog:
Olimpija Ljubljana - Bravo Generali 1:3
Žan Celarc 25. min., Jaša Kraševec 31. min., Naj Lulić 54. min.

Bravo Generali (U15): Alek Ivić, Haris Beganović, Matic Malnar, Val Kraševec, Žan Celarc, Flavio Junčaj, Jaša Kraševec (od 70. min. Jaka Pečnik), Naj Lulić (od 70. min. Tobias Klopčaver - Čatič), Jurij Kvaternik (od 63. min. Til David Poppe), Kobi Bajc, Dominik Drobnič. Trener: Jurij Hostnik.

ZAPISNIK O TEKMI
LESTVICA
RAZPORED


SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI