13.10.2022

U19/U17: Proti Olimpiji do zmage in poraza

Ritem tekem v mladinski in kadetski konkurenci se je nadaljeval sredi tedna. V sredo sta se pomerili ekipi Brava in Olimpije ter tako obudili spomin na članskih 6:1 za NK Bravo.

1. SML, 10. krog:
NK OLIMPIJA - BRAVO MASTERCARD 1:2 (1:1)
Pučnik 33., Selan 77.

Bravo Mastercard: Dakić, Hovnik, Trdin, Jarkovič, Selan, Porić (Ševo 84.), Pučnik, Hribar, Stražišar (Gaberšek Rotovnik 54.), Marinković (Karo 75.), Žle (Kopatin 63.)

"Zmaga v izenačenem obračunu, kjer smo ob spremenljivem začetku nasprotniku hitro dopustili, da je prišel v dve čisti priložnosti ter eno izmed teh tudi izkoristil. Rezultatski izziv je v tistem trenutku postal še večji, a smo uspeli vztrajati pri svojem. Vera v skupno idejo in spoštovanje posameznikovih nalog nam je omogočil, da smo tekom tekme rezultat obrnili v naš prid," je tekmo z besedo pospremil Matej Drobnič, trener Bravo Mastercard.
 
"Veseli me, da smo v zadnjem obdobju uspeli narediti velik preskok v miselnosti ter začeli še več časa in energije vlagati v medsebojne odnose. Postavljanje ekipe na prvo mesto se nam je vnovič izplačalo in ni naključje, da vsemu temu sledi tudi tekmovalni uspeh!"


1. SKL, 10. krog:
NK OLIMPIJA - BRAVO NOVA KBM 3:0 (0:0)

Bravo Nova KBM: Trivunčević, Jančič, Kraševec (Hamulić 64.), Jusić, Judež (Junčaj 82.), Močiler (Selan 91.), Grohar, Drobnič, Midžan (Lulić 84.), Bajc (Drobež 88.), Čenčič

"Visok poraz ne razkriva povsem realno dogajanja na igrišču. V tekmi, kjer se ni razvil pretirano visok ritem igre, ampak se je bolj zavleklo v “kdo bo koga” tipanje, smo nespretno prejeli prvi gol, kar pa je preveč vplivalo na ekipo. Padli smo v elementu, ki ga najbolj poudarjamo. Da ne glede na dogajanje igramo svojo igro. Škoda, saj se zdi, da smo bili 60 minut bolj zrela ekipa na igrišču, ki je, navkljub nesporni kvaliteti nasprotnika, imela stvari pod kontrolo. Pripravljali smo si priložnosti, nasprotniku pa do takrat pustili malo. Če bi odgovorili z enakimi glavami kot na prejšnjih tekmah, kadar dogajanje ni šlo po naših željah, sem prepričan, da bi rezultat lahko obrnili. Je pa res, da v elemntih, ki jih največ treniramo, analiziramo in poudarjamo nismo bili dovolj dobri. V ekipi vemo, kje smo grešili in na to se bomo osredotočili v nedeljo," je povedal Janez Ferk, ki pogled že usmerja proti naslednjim izzivom.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI