7.10.2022

Že imaš karto za mestni derbi?

V nedeljo bo na sporedu 14. mestni obračun NK Bravo in NK Olimpija. Zaradi velikega interesa navijačev za ogled tekme in v izogib slabi volji na dan tekme priporočamo, da si vstopnico priskrbite v predprodaji.

MESTNI DERBI 14.0

Bravo je na mestnem obračunu slavil trikrat, Olimpija šestkrat, štirikrat ni bilo zmagovalca. 4. maja 2020 je bil z izidom 5:0 dosežen najvišji rezultat na medsebojnih tekmah. Takrat je Bravo slavil v Stožicah. Trenutna forma je na strani gostujoče ekipe, ki zaseda sam vrh razpredelnice, medtem ko Bravo v derbi vstopa kot sedmouvrščena ekipa sezone.

STARI ZNANCI

V obeh ekipa imamo nekaj igralcev nasprotnega kluba. Mustafa Nukić je pred prestopom v NK Olimpija serijsko zadeval za NK Bravo. V zadnji sezoni pred odhodom v Stožice je bil tudi najboljši podajalec lige. V nasprotni smeri sta klub zamenjala vratar Matija Orbanić in Gal Kurež.

GOLI = TOČKE

NK Bravo je v letošnji sezoni osovjil točke na vseh tekmah, na katerih je zabil gol. Največ jih je dosegel na tekmi proti Taboru. Prva strelca ekipe sta Martin Kramarič (3 goli in 2 asistenci) in Almin Kurtović (2 gola in 1 asistenca). Olimpija ima trenutno prvi napad lige (Nukić 6, Sešlar in Rui Pedro 4).
 KUPI V PREDPRODAJI - PRIHRANI IN SE IZOGNI GNEČI

Zanimanje za tokratni derbi je veliko. Kart je (za zdaj) še dovolj, a v izogib slabi volji in čakanju na nakup vstopnice v vrsti na dan tekme vam priporočamo, da si vstopnico zagotovite v predprodaji. Na dan tekme so vstopnice tudi dražje, po predprodajni ceni pa bodo na voljo do soboto do 23:59. Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Petrol, mojekarte.si in v Bravo Štacuni na naš spletni strani.


GREEN DRAGONS - SEKTOR A

Organizirana navijaška skupina NK Olimpije bo na sektorju A. Tudi tu apeliramo, da si člani Green Dragons vstopnico zagotovijo v predprodaji na istih prodajnih mestih. Vhod na sektor A bo ločen od glavnega vhoda. Na vhodu na sektor A bo omogočen nakup pijače (po potrebi tudi nakup vstopnic).MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI