29.9.2022

FOTO: Domžalčani pokvarili Salajev debi v ekipi Bravo Generali

Prestavljena tekma 6. kroga 1. Lige U15 Zahod se je na Žaku končala z zmago gostujoče ekipe. Še neporaženi Domžalčani so slavili z 2:1.

1. LIGA U15, 6. krog:
BRAVO GENERALI - NK DOMŽALE 1:2 (0:1) ...VEČ
Velić 68.

Bravo Generali: Vehovec, Rejc, Bajec, Lemut, Pečar, Balažic, Šneler, Blaško, Čop, Mir (Velić 60.), Sterle (Korošec 78.)


"S fanti U15 smo prvi skupni trening opravili dan pred tekmo z Domžalami. Veliko časa za pripravo in podrobneje spoznavanje z igralci ni bilo, kar pa bomo poskušali popraviti že v naslednjih dneh. Velike zasluge za izgled moštva grejo seveda Juriju Hostniku, ki je v minulih mesecih fantom dal ogromno znanja in uredil ekipo na zelo zavidljiv nivo," uvodoma pove Nik Salaj, ki je pred kratkim prevzem mesto glavnega trenerja Bravo Generali.

"Tekmo smo začeli po zastavljenem načrtu a smo po lastni napaki prejeli zadetek že takoj v uvodu tekme. Nadaljevali smo z načrtom, ki je v prvem polčasu deloval zelo dobro, saj smo nasprotniku dopustili zelo malo priložnosti. V fazi obrambe smo nasprotniku poskušali maksimalno zgostiti prostor med linijami in hkrati paziti na dolge podaje preko naše obrambne linije in bili odlični v obeh segmentih igre. Iz odvzetih žog smo si ustvarili nekaj lepih protinapadov, a smo bili pred golom nasprotnika premalo odločni in konkretni za zadetek. V začetku drugega polčasa smo si takoj ustvarili nekaj udarcev proti nasprotnikovem golu, ampak so bili streli premalo natančni. V sredini drugega polčasa smo po lastni napaki naredili nespameten prekršek za enajstmetrovko in dopustili nasprotniku, da je povedel z dvema goloma razlike. V zaključku smo iz visokega pritiska odvzeli še nekaj žog in si ustvarili dve odlični priložnosti, iz katere smo tudi zadeli gol za priključitev. Na koncu je malo zmanjkalo za ugoden rezultat, saj smo si na tej tekmi zaslužili več kot poraz."

"Vse pohvale fantom, ki so pokazali visok nivo razumevanja in koncentracije za dogovorjen načrt. Želja in energija sta bili odlični in le s tako vnemo lahko tekmujemo in osvajamo točke v ligi. Priložnost za ponovno dokazovanje pa nas čaka že v soboto v Biljah," zaključi Salaj.

MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI