8.7.2023

FOTO: Tokrat iz Kranjske Gore z zmago

Za člani NK Bravo je druga pripravljalna tekma poletja. V Kranjski Gori je bil nasprotnik varovancev Aleša Arnola madžarski MTK Budapest. Tekma se je končala z zmago za Ljubljančane.

Zadetka za končnih 2:0 sta prispevala novinca Matej Poplatnik in Jakoslav Stanković, ki sta zadela v 59. in 62. minuti srečanja. Naslednja preizkušnja ekipo čaka že v torek, ko na ŽAK prihaja črnogorski Mornar.

"Tekmovalna vrednost ekipe se lahko meri zgoj na prvenstvenih tekmah. Zato skozi pripravljalne tekme iščemo predvsem informacije o igralcih in napredek v igri ekipe. Disciplino v igri, ki je podlaga za agresivnost, in igro proti žogi, smo skozi teden uspeli dvigniti na višji nivo. Posledično smo nasprotniku preprečili, da bi prihajal v resne priložnosti in odvzeli bistveno več žog v dvobojih kot na prvi tekmi. Solidno smo izkoriščali ponujen prostor po odvzeti žogi, le v zaključku je zmanjkalo direktnosti. Storili smo korak naprej v pripravi na prvenstvo tudi v kondicijskem smislu, saj počasi dvigujemo intenzivnost v igri proti želenemu nivoju. Čestitke celotni ekipi za "vsebinsko" zmago, ki je zgolj potrditev dobro opravljenega tedna," po drugem testu razloži glavni trener Aleš Arnol.

# TEKMA Datum Kraj
1. NK BRAVO - HNK RIJEKA 0:3 1. julij Kranjska Gora
2. NK BRAVO - MTK 2:0 7. julij Kranjska Gora
3. NK BRAVO - MORNAR 11. julij Ljubljana
4. NK BRAVO - BUDAFOKI 15. julij Kranjska Gora
5. NK BRAVO - LAZIO 26. julij Auronzo (Ita)MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI