10.7.2024

Le še nekaj ur do zgodovine

V četrtek ob 18:00 bo na ŽAK-u odigrana prva tekma NK Bravo v evropskih tekmovanjih. V 1. krogu kvalifikacij konferenčne lige se bo četa Aleša Arnola pomerila z valižansko zasedbo Connah's Quay Nomads FC.

NAGRADA ZA IZJEMNO SEZONO 23/24

Ekipa NK Bravo si je igranje v Evropi zagotovila s 50-imi točkami v lanski sezoni Prve lige Telemach, kar je bilo dovolj za 4. mesto na razpredelnici. Tako po točkah kot tudi po uvrstitvi, je Bravo zabeležil nov mejnik v klubski zgodovini. 

"V nogometu ni veliko časa za obujanje spominov, ni pa nobenih dvomov, da gre za izredno lepe spomine. Glede na prikazano na igrišču smo si zaslužili vse, kar smo osvojili. Prihajajo novi izzivi, ampak po mojem mnenju brez teh tudi ni napredka in rasti. Znova imamo priložnost narediti korak naprej. Tako trenerji kot tudi igralci," je na novinarski konferenci izpostavil glavni trener Aleš Arnol. Več izjav z druženja z novinarji, najdete TUKAJ.

MEDIJI SE MORAJO AKREDITIRATI

Vsi mediji (radio, televizija, novinar, fotograf, statistik, ...) se za tekmo morajo akreditirati. Vaš prihod najavite do četrtka (11.7.) do 10:00 na elektronski naslov mitja.hozjan@nk-bravo.si ali na pr@nk-bravo.si.

Prevzem akreditacij bo na dan tekme v Bravo štacuni pred stadionom. 

Po koncu tekme bo mešana cona na območju igralskega vhoda, novinarska konferenca po tekmi bo v Bravo Bar. Na območje mešane cone in novinarske konference bo možno dostopati šele po končani tekmi.

VSTOPNICE ŠE NA VOLJO

Vstopnice za četrtkovo tekmo si lahko zagotovite v Bravo štacuni, na mojekarte.si in na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Cena vstopnice je 10 evrov, cena otroške vstopnice znaša 5 evrov. Vstopnice bo možno kupiti tudi na dan tekme na prizorišču stadiona v Bravo štacuni. Cena na dan tekme ostaja enaka.

PRAVOČASEN PRIHOD, JAVNI PROMET, PARKIRANJE

Zaradi pričakovanega večjega obiska vse obiskovalce tekme naprošamo, da se na stadion odpravijo z javnim prevozom, kajti kapacitete parkirnih mest so omejene. Vozila bo moč pustiti vzdolž celotne ulice Ob Kamniški progi, kjer je parkiranje brezplačno. Na parkirišču v neposredni bližini stadiona parkiranje ne bo omogočeno.TEKMA V PRENOSU

Če vam ne bo uspelo priti na stadion, si boste tekmo lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na Šport TV. Prenos se bo začel 10 minut pred začetkom tekme na Šport TV 1.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI