8.6.2023

Ljubljana Open je popolno doživetje!

V soboto se bo na Žaku znova odvijalo mednarodno nogometno tekmovanje. Tudi letošnji turnir Ljubljana Open 2023 obljublja ogromno na zelenici kot tudi na prireditvenem prostoru.

4 domače in 4 tuje ekipe

Bravo, Mura, Maribor, Olimpija, WAC, Dinamo, Rijeka in Udinese so razdeljeni v dve skupini. Na zelenici glavnega in pomožnega igrišča ŽAK se bo dogajanje začelo od 10:00 naprej. Zadnje tekme skupinskega dela tekmovanja bodo na sporedu ob 15:00, zaključni boji pa so na sporedu od 17:00 naprej. Veliki finale bo ob 19:00 na glavnem igrišču.

Celoten potek tekmovanja in razpored turnirja. 

Ljubljana Goalie 23

NK Bravo v okviru mednarodnega turnirja Ljubljana Open 2023, ki bo 10. junija na Športnem parku Ljubljana, premierno prireja tudi tekmovanje za vratarje Ljubljana Goalie 23, saj jim želimo omogočiti prav poseben dogodek.

Tekmovalci bodo razvrščeni v 2 starostni skupini. V prvi bodo fantje letnika 2013, 2012 in 2011, v drugi skupini pa fantje rojeni  in 2010, 2009 in 2008.

Kako se tudi ti prijaviš na tekmovanje in več dodatnih informacij najdeš TUKAJ.Bogat srečelov 

Nadaljuje se tudi tradicija srečelova, kjer boste tudi letos z nakupom srečk pomagali Nogometni šoli Bravo. Celoten izkupiček srečelova bo namreč namenjen prav našim najmlajšim nogometnim talentom. Ob kančku sreče lahko osvojite zares mikavne nagrade med katerimi se skrivajo tudi originalni dresi najboljših igralcev letošnje sezone.Dodatna dobrodelna nota

Podobno kot doslej, bo Ljubljana Open tudi v 2023 dobrodelno obarvan. Celoten izkupiček turnirja bo namreč namenjen financiranju Nogometne šole Bravo! Prvič boste lahko mlade nogometne upe podprli tudi z nakupom dobrodelnih vstopnic, ki so že na voljo na spletni strani NK Bravo, bencinskih servisih Petrol in spletnima portaloma Moje Karte in Petrol Ticket.

NAKUP DOBRODELNIH VSTOPNIC


Prireditveni šotor


Da nam tudi morebitno slabše vreme ne bo prišlo do živega, bo pred stadionom postavljen prireditveni prostor z najrazličnejšimi aktivnostmi.

Big Bang bo imel svoj gaming kotiček, kjer bodo mladi, pa tudi tisti nekoliko starejši, lahko preizkusili svoje skrite talente.

Za hrano in pijačo bo ob dodatni pomoči fuzbal mam in fotrov poskrbelo osebje Bravo Bar. Na voljo bo celotna ponudba bara, še posebej pestra pa bo ponudba hrane. Izbirali boste med dobrotami hot dogom, čevapčiči, klobasicami, ražnjiči, pleskavicami, pečenimi rebrcami, ... Za kulinarično ponudbo je poskrbela Panvita. Da ne boste žejni, pa zagotvalja Hirter.

Da bomo zdržali vse do velikega finala bo poskrbel tudi naš Segafredo kotiček z najboljšo kavo v mestu. V neposredni bližini šotora bo na voljo tudi naša Teqball arena, kjer se nogomet prepleta s tenisom. 
VABLJENI NA LJUBLJANA OPEN 2023
ŠPORTNI PARK ŠIŠKA, 10. JUNIJ
Turnir podpira:
MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI