11.7.2023

Na domačem Žaku boljši od Mornarja

Tretja pripravljalna tekma za NK Bravo je bila odigrana v Ljubljani na domačem Žaku. Edini zadetek na tekmi je dosegel Lan Hribar z glavo.

Tekma je bila odigrana ob močnem poletnem soncu, kar je botrovalo k dodatni porabi energije. Kljub vsemu je bil obračun odigran na visokem nivoju, zmage pa so se drugič zapored v pripravljalnem obdobju veselili varovanci Aleša Arnola. V akciji za zadetek sta sodelovala Jakoslav Stanković, podajalec, in Lan Hribar, strelec.

"Zadovoljen sem predvsem z disciplino v igri. V obeh fazah igre smo uspeli obdržati razdalje. V naslednjih dveh tednih bo izziv dvigniti nivo igre v duelu, poudarek bo tudi na zaključevanju vseh priložnosti s strelom, podajo v globino ali s predložkom. V tem moramo postati še bistveno bolj konkretni. To sta dve točki, ki jih bo treba do začetka prvenstva še izboljšati," je po tekmi povedal glavni trener Aleš Arnol.

"Vsaka izkušnja, vsaka tekma na domačem igrišču, kjer bo odigranih 18 tekem prvenstva, je dobrodošla. Predvsem za vse novince v ekipi. Kljub številnim prijateljskim tekmam, so bile razmere za igro dobre in verjamem, da bo tako tudi od 22. julija naprej."

Ekipa v sredo odhaja na priprave v Kranjsko Goro, kjer se bodo le te v soboto zaključile s tekmo proti madžarskemu Budafokiju. 

"Trenerji v pripravah vselej pogrešamo še kak dodaten teden. Kondicijsko ekipa iz dneva v dan prihaja na višji nivo. Na voljo imamo celotno ekipo in prizadevali si bomo naslednjih 10 dni priprav opraviti izjemno kakovostno," še zaključi Arnol.

# TEKMA Datum Kraj
1. NK BRAVO - HNK RIJEKA 0:3 1. julij Kranjska Gora
2. NK BRAVO - MTK 2:0 7. julij Kranjska Gora
3. NK BRAVO - MORNAR 1:0 11. julij Ljubljana
4. NK BRAVO - BUDAFOKI 15. julij Kranjska Gora
5. NK BRAVO - LAZIO 26. julij Auronzo (Ita)


MH
Foto: NK Bravo

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI