16.7.2023

Na generalki do zmage

Članska zasedba NK Bravo je opravila s pripravami v Kranjski Gori. Pred odhodom v prestolnico so fantje odigrali še zadnjo tekmo pred začetkom prvenstva in slavili z 1:0. Zadetek je dosegel novinec Nikola Janjić.

# TEKMA Datum Kraj
1. NK BRAVO - HNK RIJEKA 0:3 1. julij Kranjska Gora
2. NK BRAVO - MTK 2:0 7. julij Kranjska Gora
3. NK BRAVO - MORNAR 1:0 11. julij Ljubljana
4. NK BRAVO - BUDAFOKI 1:0 15. julij Kranjska Gora
5. NK BRAVO - LAZIO 26. julij Auronzo (Ita)

"Zahvalil bi se organizatorjem (B4SPORT) za gostoljubnost, ustrežljivost in profesionalnost v vseh pogledih. Odlične pogoje za delo smo po mojem mnenju maksimalno izkoristili. V zadnjem tedenu pred pričetkom prvenstva nadaljujemo priprave v Ljubljani. Tudi doma uslužbenci Športnega parka Ljubljana prav tako skrbijo za nadstandardne pogoje za trening, za kar se jim v imenu ekipe zahvaljujem," je ob odhodu iz Kranjske Gore povedal Aleš Arnol. 
 
"V zaključnem delu pripravljalnega obdobja, kjer od igralcev zahtevamo visoko mero discipline, natančnosti in intenzivnost smo odigrali tekmo, kjer seveda ni bilo prave mere svežine. Kljub temu smo zelo zadovoljni s sprejemanjem odločitev v igri. Natančnost izvedbe ob visokih obremenitvah v preteklih tednih seveda trpi, a to je povsem razumljivo. Nasprotnik je z agresivno igro prijateljsko srečanje približal prvenstveni tekmi, kar je ob dejstvu, da ni prišlo do hujših poškodb, dobrodošlo," še dodaja glavni trener NK Bravo.


MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI