1.2.2024

Arnol: Vrhunec priprav je za nami

Dva remija, poraz in za konec še dve zmagi. Uravnotežen rezultatski izkupiček pripravljalnih tekem. Ekipa Bravo Kostel je v zaključni fazi pripravljalnega obdobja, ki ga želi maksimalno izkoristiti.

Pripravljalne tekme ekipe Bravo Kostel:
# Tekma Rezultat Podrobnosti
1 HNK Rijeka - Bravo Kostel 0:0 VEČ
2 Austria Klagenfurt - Bravo Kostel 1:1 VEČ
3 Bravo Kostel - SV Ried 1:2 VEČ
4 Bravo Kostel - Rukh Lviv 3:0 VEČ
5 Bravo Kostel - TSV Hartberg 1:0 VEČ

"S tekmama proti Lvivu in Hartbergu smo prišli do vrhunca letošnjih zimskih priprav. V dveh dneh so skoraj vsi igralci nabrali 90 minut intenzivnega tekmovalnega ritma, veseli pa tudi dejstvo, da so vsi zdravi. Nekaj udarcev, nekaj modric smo pridelali, ampak nič hujšega. Želeli smo dobiti še zadnje informacije pred začetkom prvenstva in v luči tega smo lahko z opravljenim zadovoljni," je glavni trener kluba pokomentiral tekmi tekočega tedna v Čatežu.
 
"Pravo oceno pripravljalnega obdobja bomo naredili po uvodnih krogih. Pripravljalne tekme so vendar svojevrstna specifika in pravih primerjav z drugimi ne gre vleči. To kar lahko trenutno izpostavimo je prizadevnost, disciplina v igri in usmerjenost k izvajanju prvin našega načina.  Zagotovo v tekmovalnem smislu še nismo v optimalnem stanju, ampak na voljo imamo še 10 dni do tekme in želimo jih maksimalno izkoristiti," še dodaja Aleš Arnol.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI