20.7.2023

Proti Rogaški v peto prvoligaško sezono

Pred vrati je novo tekmovalno obdobje Prve lige Telemach. NK Bravo bo igral v svoji peti zaporedni sezoni med slovensko nogometno elito, prvenstvo pa se odpira proti Rogaški.

Prva liga Telemach 2023/24, 1. krog:
NK BRAVO - NK ROGAŠKA 
Športni park Šiška, 22. julij ob 17:30


Priprave dolge in uspešne

Za četo Aleša Arnola je eno daljših pripravljalnih obdobij. Ekipa se je zbrala 19. junija, v zadnjih tednih pa odigrala tudi 4 pripravljalne tekme. Po uvodnem porazu so sledili trije obračuni z zmago in brez prejetega gola.

# TEKMA Datum Kraj
1. NK BRAVO - HNK RIJEKA 0:3 1. julij Kranjska Gora
2. NK BRAVO - MTK 2:0 7. julij Kranjska Gora
3. NK BRAVO - MORNAR 1:0 11. julij Ljubljana
4. NK BRAVO - BUDAFOKI 1:0 15. julij Kranjska Gora

Spremenjen kader

V novo sezono se ekipa podaja z nekaterimi novimi obrazi. Matej Poplatnik, Jakoslav Stanković, Rok Maher, Nikola Janjić in Jakov Gurlica bodo skrbeli za novo konkurenco znotraj kadra, medtem ko so se od kluba poslovili Martin Kramarič, Almin Kurtović, Žan Trontelj, Nemanja Jakšić, Igor Vekić, Gal Kurež, Simon Nsana in Luka Marjanac.

Tretjič zaporedoma proti novincu

Na štirih dosedanjih uvodnih tekmah v slovenski eliti je Bravo dvakrat izgubil (Olimpija, Gorica), enkrat remiziral (Radomlje) in slavil proti Domžalam. Tretjič zaporedoma bo Bravo uvod v prvenstvu odigral proti povratniku/novincu v Prvi ligi Telemach. Prvenstvo bomo tretjič v zgodovini odprli na domačem stadionu.

V predprodaji cenejše karte

Karte za obračun v 1. krogu letošnje sezone so že dlje časa v prodaji. Še naprej velja, da si lahko vstopnice za obračun Prve lige Telemach v predprodaji zagotovite po nižji ceni (7,9 €; otroška 3,9 €), medtem ko boste ob nakupu karte na dan obračuna odšteli 10 evrov (otroška 5 €).

Za ogled vseh doamčih tekem letošnje sezone Prve lige Telemach in Pokala Slovenije pa si zagotovite svojo sezonsko vstopnico NK Bravo. Cena odrasle sezonse vstopnice je 85 evrov, otroška sezonska vstopnica je 25 evrov.

Cenik vstopnic NK Bravo:
  Predprodaja Na dan tekme Sezonska
Odrasla 7,9 € 10 € 85 €
Otroška (8-15 let) 3,9 € 5 € 25 €
 Otroci do 8 leta starosti imajo vstop prost

Za organizirane navijače prav tako velja, da so karte v predprodaji na voljo po nižji ceni. Karte so na voljo v Bravo Štacuni, na vseh Petrolovih bencinskih servisih in na mojekarte.si. Za organizirane navijače je dodaljen sektor A na Športnem parku Šiška. 
MH 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI